Bronx Schoenen

Ik herinner me nog mijn eerste paartje Bronx laarzen. Het was de eerste keer dat ik van het merk hoorde en was meteen verkocht.

Ik paste een skinny jeans in een kledingszaak en wou toch eens kijken hoe deze eruit zou zien met een laarsje eronder. De dame van de shop kwam terug met een paartje Bronx laarzen, bruin, daim, met een strikje onderaan. De hak was torenhoog - ik had toen nog geen ervaring met heel hoge hakken - een tiental centimeters. Bedenkelijk trok ik ze aan en tot mijn verbazing zaten ze onwaarschijnlijk comfortabel. De jeans liet ik hangen, de Bronx schoenen mochten mee naar huis. Voor drie jaar lang waren het mijn lievelingslaarzen, tot het daim echt te versleten was om nog te dragen.

Sindsdien geef ik Bronx schoenen al wat sneller een kans, ook als ze op het eerste zicht niet zo speciaal zijn. Comfort is tenslotte een onbetaalbare luxe!

De modelletjes van Bronx zijn geen gewaagde high fashion schoenen. Maar wie het juiste paar eruit weet te kiezen kan met een paar schoenen tientallen modieuze outfits samenstellen. Want de Bronx schoenen zijn heel draagbaar en gaan bovendien een hele tijd mee.

En de prijs? Voor mijn eerste lange laarzen van Bronx betaalde ik zo'n 180 euro. Voor een paar laarzen dat drie jaar meegaat is dat best een schappelijke prijs denk ik!

Geen Reacties | Geplaatst door Stefanie J.